Въпрос за dedicated server?

nevenov

New member
Здравейте,

Сайта ми е на обикновен хостинг сървър в UK, но е бавничък 🙄 и си мисля че това не само дразни хората, които го отварят, но и вреди и на ранкинга на сайта в търсачките.

Мисля си да го преместя на dedicated server, но ми е интересно някой друг използвал ли е тази скъпа хостинг услуга и има ли разлика за търсачките и дали наистина скоростта на сайта се увеличава? 😕

Абе въобще ако някой мисли нещо за СЕО и dedicated server хостинг, моля да го сподели 🙄

Благодаря 🙂

Re: Въпрос за dedicated server?

След като оказва влияние на quality score на лендинг пейдж, не е ясно какво ще стане с обикновените сайтове.

Забавянето само от БГ ли е или има и такова за УК юзърите? Този тул ми показва page load time под 1 секунда за бритишдевелопментс.

Да няма някакви JS, които да бавят?

Няма никакво значение 🙂
ааа има разлика. По големите доставчици често си позволяват overselling на ресурси и shared и managed сървърите са основните потърпевши, просто защото е доста по трудно да го докажеш а и е по приемливо предвид клиентелета. При 1and1 например dedicated server ми дава близо двойно по висока скорост от managed и shared.

Също с dedicated можеш да ползваш и dedicated IP което си има предимства в СЕО.

Също така VPS има горните предимства и е доста по евтино от dedicated.

От ICN се преместих на дедикейтнат при layered tech. Няма разлика. Сега ако се набиеш при някой като топ хост дето овърселва, може и да изпиташ няк'во подобрение. Но по принцип няма разлика. Тука може да поспорим и шернатото ИП, но мисля, че е излишно.

От ICN се преместих на дедикейтнат при layered tech. Няма разлика. Сега ако се набиеш при някой като топ хост дето овърселва, може и да изпиташ няк'во подобрение. Но по принцип няма разлика. Тука може да поспорим и шернатото ИП, но мисля, че е излишно.
всички oversell-ват. Логически погледнато ако някъде има разлика то тезата ти е грешна 😉 Дадох ти пример с едни от големите в европа имам 3 сървъра при тях в момента + shared + vps.

След като оказва влияние на quality score на лендинг пейдж, не е ясно какво ще стане с обикновените сайтове.

Забавянето само от БГ ли е или има и такова за УК юзърите? Този тул ми показва page load time под 1 секунда за бритишдевелопментс.

Да няма някакви JS, които да бавят?

На ландинг пейджа нямам JS, а с Този тул ми показва page load time 4 секунди.

Иначе получавам данни от реални потребители в UK, че скоростта е относително низка.

Back
Горе