SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за G капчата

fozzy

New member
Някой знае ли след колко търсения, G започва да изисква капча?

Въпроса ми е, за да мога да настроя rank checker-а хем да проверява всичко, хем да не ползвам проксита.
 
За: Въпрос за G капчата

За: Въпрос за G капчата

Детектва много неща, не само брой търсения. Интервал между търсенията. User-agent. Сходни запитвания. Маскирай различни браузъри. Слагай рандъм интервали.
 
За: Въпрос за G капчата

За: Въпрос за G капчата

Здравех,
сходните търсения имат голяма тежест. Провай да ги 'разредиш' с фалшиви такива. Правих един тул, който правеше много заявки от рода на "intitle{keyword}". Максимум 100 търсения следвани от бан. Забелязах, че бана беше само за конкретният вид търсене. Сложих по няколко рандом търсения и нещата потръгнаха. В крайна сметка ползвам комбинация от рандом интервал+рандом търсене+прокси. Смяната на усерагента поне при мене не даде резултат.
Поздрави.
 
Re: Въпрос за G капчата

Да, идеята ми е да го наглася за брой търсения + изчакване. Искам да го наглася на оптимално, защото в момента, за да не го детектва бота е между всяка дума чака по 5 секунди, а след всеки 20 - чака по 10 мин. Така обаче тракера чеква часове наред и искам да му оптимизирам времето доколкото е възможно.
 
За: Въпрос за G капчата

За: Въпрос за G капчата

Здравей,
при мене - около 60 на час, което не е много но за моята цел беше достатъчно. Както каза колегата фактора не е само време. Колкото по "рандом" са заявките (време, тип и т.н) толкова повече заявки ще може да направиш преди да те резнат. Пробвай :)
Поздрави,
Константин.
 
  • Like
Реакции: Dimo
За: Въпрос за G капчата

За: Въпрос за G капчата

imagination, мерси. Оказа се, че твоето разреждане наистина работи. fozzy, опитах тук при мен и сред интересните ми търсения сложих на всяко трето да пуска един random string(понеже го имах готово сложих някво измислено име фамилия) и заедно с променящ се интервал от 2-15 секунди май го излъгах.
 

Горе