SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за Payza(AlertPay).

SomethingMAD

New member
Здравейте.

Имам един малък въпрос, за Payza - значи преди 2 седмици някъде имах 119.20 Лева и пробвах да ги изтегля чрез банков трансфер - пощенска банка, обаче явно стана нещо ходих няколко пъти до банката да проверя, за парите, но ги няма, а във сайта пише, че са изпратени.И сега имам 80 Лева пак и искам да ги дръпна, обаче тоя път за да бъда сигурен, че ще се изпратят реших да ви задам няколко въпроса.

1.Пита ме за SWIFT BIC - тука имам 2 такива кода, незнам кой да напиша 1ния е - BPBIBGSF, а другия е BPBI7949(тея цифри са цифри от айбан-а ми) и незнам кой код от 2та да напиша, миналия път написах 1вия.
2.Другите са Bank name, Bank Phone, Bank Contact name.

Моля някой, ако може да ми помогне, начинаещ съм в тея работи. :)
 
За: Въпрос за Payza(AlertPay).

За: Въпрос за Payza(AlertPay).

Обърни се в пощенска банка какво точно да напишеш. И дано не попаднеш на неграмотници понеже 90 пороцента от служителите не са чували за електронни пари.. А другите дори и да са чували умишлнено се правят, че не са щото много се печели от дезинформация и "ловене на маймуни с трици!"
 

Горе