SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос относно google паяк

seonachinaesht

New member
Здравейте на всички! :happy:
Много интересен форум видях много интересни теми,за това реших и аз да пусна една,дано да не се дублира. :confused:

Преди няколко месеца си направих един скромен сайт,беше успешно индексиран от гугъл,но явно маркетинга преди стартирането не е бил достатъчно добър и гугъл ме беше регистрирал с ключови думи,които въобще не ми трябват,наскоро му смених визията,текст,ключови думи,с една дума всичко.Добавих си сайт мап и бот към сайта,с цел гугъл да ме индексира отново по-бързо,но все още нямам успех,преди няколко дни реших да поискам от гугъл да обходи отново моят сайт с цел повторно индексиране,тъй като все още макар и с много по-добре избрани ключови думи и т.н. гугъл все още не ме намира.
Въпросът ми е колко време е необходимо на търсачката да ме намери и индексира отново,след като съм поискал това и смятам че доста повече съм го улеснил.Не знам вие ще кажете дали съм прав.
 
За: Въпрос относно google паяк

За: Въпрос относно google паяк

Да в webmaster tools,а колко време отнема повторното индексиране?
 
Re: Въпрос относно google паяк

Зависи от сайта ти. От 2 дни до 2 седмици е в границите на разумното.
 

Горе