SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Гугъл вече не маркира съплементал резултатите като такива в SERPs

Re: Гугъл вече не маркира съплементал резултатите като такива в SERPs

Май започват да се сещат, колко абсурдна е идеята за тези supplemental изобщо.

vlnt, Гугъл само не ги маркира, иначе съплементала си остава съплементал без да е маркиран като такъв.

За да видите съплементал резултатите на сайта си пишете
Код:
site:yourdomain.com/&

Аз до колкото разбрах е имало и големи промени в supplemental index и начина по който се подбират страниците

Ако искате да видите САМО вашите supplemental резултати използвайте следната команда site:www.yoursite.com *** -sljktf
Специално написах една статиика за supplemental резултатите тука http://biodesign.ztrnet.com/news/what-is-google-supplemental-result

biodesign каза:
Ако искате да видите САМО вашите supplemental резултати използвайте следната команда site:www.yoursite.com *** -sljktf
грешка, така се гледа site:www.yoursite.com ***-sljktf ;) без празно след ***

Това със сигурност не работи вече.

Все още най-точно ги показва по този начин: site:yourdomain.com/&

А пък Дани Съливан предпочита Webmaster Central :
I'd still rather go to to Google Webmaster Central, select the "export supplemental URLs" option and get a list that way!

Аз не намерих такава опция.

site:yourwebsite.com/* - за показване на индексираните страници

Вече никой от гореспоменатите не работи.

<update>
А дали не споменах
vlnt каза:
колко абсурдна е идеята за тези supplemental изобщо.

Първа стъпка от страна на Google е, че не искат да се наричат така за в бъдеще. Така или иначе ние разпознахме supplemental, като fokin' shit, а не това е била идеята.

Да махнат етикета = "гениално"
Да подобрят supplemental index = ?????

"Да отделят спам от serps" = ....
</update>

вторичен индекс където се складират маловажните страници.
показването на тези страници при дадено търсене става при липса на адекватно съдържание от първичният индекс което да отговори на куерито. емм... това е ресайкъл бина на гугъл

vlnt каза:

изобщо не е абсурно. не знам дали си спомняш когато яху се бяха напънбали да имат по голям индекс от гугъл, как търсачката им клекна и напрактика не функционираше около седмица, имаше слухове че са сгафили точно в тази част...
съплементъл индекса е необходим за да може гугъл да върне отговор под 1 секунда преравяйки 25+ милярда записа.
става дума за инфртаструктура на гигантска база данни...

nbsp каза:
вторичен индекс където се складират маловажните страници.
показването на тези страници при дадено търсене става при липса на адекватно съдържание от първичният индекс което да отговори на куерито. емм... това е ресайкъл бина на гугъл
Мерси

nbsp каза:
vlnt каза:

изобщо не е абсурно. не знам дали си спомняш когато яху се бяха напънбали да имат по голям индекс от гугъл, как търсачката им клекна и напрактика не функционираше около седмица, имаше слухове че са сгафили точно в тази част...
съплементъл индекса е необходим за да може гугъл да върне отговор под 1 секунда преравяйки 25+ милярда записа.
става дума за инфртаструктура на гигантска база данни...

Да си призная, въобще ни ми е идвало на ума да го погледна от тази страна.

Еми то като видиш сив ПР тоолбар трябва да ти е ясно че тази страница е точно в съплементала. Иначе тенденцията е да ти покава все по малко инфо за да не помагат при СЕО-то.

В момента този метод вече май не работи - показва че dao.bg е в суплементала.

Въпроса ми е - в момента има ли някакъв начин да разбера кои от страниците ми са в суплементала?

vlnt, Гугъл само не ги маркира, иначе съплементала си остава съплементал без да е маркиран като такъв.

За да видите съплементал резултатите на сайта си пишете
Код:
site:yourdomain.com/&

Горе