SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Гугъл ме свари неподготвен

traki

Оптимист ReMember
Местя един мой сайт, вече съм готов на 40%, но още нищо не съм редиректнал от страниците на стария към новия.
Към новия домейн няма нито един входящ линк, сложил съм му роботс.тхт спиращ ботове : * за съдържание: * , но гугъл взе че ме индексира или през адсенс или през тулбара и е вкарал 30 страници в индекса и ги класира в серп веднага под еквивалента им в стария сайт. Колко време може да стои така преди да ме баннат за дублирано съдържание и дали ако ме баннат, след редиректа от стария към новия ще се оправят нещата? Чудя се какво да правя!
Какво ще ме посъветвате?
 
Re: Гугъл ме свари неподготвен

стария сайт е в хит.бг и организацията му е различна, ползвам наличната информация за да създам два сайта
стария е traкi.hit.bg, новия е траките точка инфо, в него ще е българската версия, а сега подготвям за английската нов домейн и мислех после да редиректна всяка страница от хит към съответстващите им страници в двата нови сайта и отделно да свържа страниците на двата нови сайта с опция за превод

до няколко дни съм готов, само се притеснявам да не баннат инфо за тези няколко дни
 
Последно редактирано:
Re: Гугъл ме свари неподготвен

Споко, бе, човек. Дублираното съдържание в малки количества дори за един сайт не е опасно, пък за два различни - да не говорим. Действай смело.
 
Re: Гугъл ме свари неподготвен

ще го оставя така, до 3-4 дни ще гледам да съм готов и с другия и да рефрешвам, дано да няма проблеми
мерси за подкрепата
 

Горе