Rumi
New member
Какво правите с коментарите на латиница? От една страна са съдържание и не искам да ги трия, от друга страна някак си ми развалят визията на блога и на трето място не искам да ги пренаписвам на кирилица, защото ще се увеличават.
Примерно днес получих този
Имам и друг въпрос: ако ги оставя на латиница ще имам ли някакво предимство за търсене на латиница. Например имам посещения по dieti.
Знам, че Google транслитерира, но няма идея дали дава първо превес на текста на латиница. Някой да е правил експерименти?
Примерно днес получих този
Код:
Zdrawey Rumi! Az sym 158 i teva 56kg. ne qm mnogo,no imam zasednal nachin na jivot.Iskam da se ottyrva ot 10 kg,no ne s glad.Reshila sym da hodq na fitnes,no po kolko pyti na sedmica ne znam.A susto mislq da vklucha masaji-anticelulitni.Dali s tqh i nqkakyv rejim na hranene(preporychan ot teb) 6te uspeq da se ottyrva ot izli6nite kg do mesec may? predvaritelno blagodarq za otgovora!
Имам и друг въпрос: ако ги оставя на латиница ще имам ли някакво предимство за търсене на латиница. Например имам посещения по dieti.
Знам, че Google транслитерира, но няма идея дали дава първо превес на текста на латиница. Някой да е правил експерименти?