SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Да поиска и аз рецензия

Re: Да поиска и аз рецензия

В шапката ми се ще да има малко повече дизайн ... нещо като лого ... а иначе съм привърженик на рекламно поле в края на страницата - даваш възможност на потребителя да напусне сайта кликайки по реклама след като е прегледал информацията ...
Хоризонталните точки които разделят стоките ми се виждат малко груби а и защо линка към страницата на отделна стока е само на цената, по-нормално ще е да е на името на стоката или картинката. noindex сложен на страницата със стоката нарочно ли е?
 
Re: Да поиска и аз рецензия

noinex има само на определен тип по-сложни url-та, искам да се индексират само такива с item.aspx?asin=xxx другите не, и може би ще оправя това и в main.aspx-а да са такива линковете а без offer ....
това с точките ще го видя - мен хич ме няма по дизайна :)
ако може и някакво review на самата страница с продукт, идеи за подреждане и по-лесна ориентация
 
Re: Да поиска и аз рецензия

noindex е за Яндекса.
Ти сайта го "заточваш" под яндекса ли?
С колегата съм съгласен, че тия точки за разделители са ужасни.
Липсва ясно разпределение на зоните.
Аз лично бих дал 100-150$ на някой който да му оправи дизайна.
Все пак сайта би трябвало да изглежда като магазин за съвременни уреди, а не като домашна работа на ученик в 10-ти клас по информатика.
След това тъм където е Add To Cart , на сив фон с оранжеви букви...аз че знам че трябва да има такъв бутон/линк, едвам го видях.
друг би го пропуснал, убеден съм на 100%.
Надолу където са другите "карета", редовете са разделени с нещо като обемни линии - също според мен много неудачно като вариант.
Като цяло дизайна прилича на гест бук, правен преди 10-на години.
И имай впредвид, че такива сайтове-партнерки, без собствено съдържание се банят от Гугъл на килограм.
Такъв сайт може да съществува, само ако имаш някакъв информационен сайт напр. за телефони, с огромно количество свои сатитии, рецензии и т.н. и към него да включиш такава партнерка на Амазон ил e-Bау. В такъв случай сайта ще бъде успешен и ще има посещаемост.
Като пример, руснаците отдавна направиха СМS, където при парсене на стоката, се качва и всякаква друга инормация, като статии, картинки и т.н.
Статиите минават през синономайзер за уникализиране.
На изхода се получава партнерка със свое съдържание, а не само изброени стоки и с интересен дизайн и въпреки всичко дълго време тези сайтове не живеят.
Eто за какво говоря:
arserblog.com/brush
Демо:
brushdemo.keywordrush.com

И като последно, за да има успех такова начинание, трябва да се правят мрежи от поне по 50 сайта, като всеки с различен дизайн и насочен към различни групи стоки. С 1-2 сайта, това начинание е обречено не провал.
Но аз ти желая успех разбира се и повечко късмет! :)

А относно СЕО-то много неща има за оправяне, но като начало виж си Тайтлите.
За къв пишете адреса на сайт в тайтъла?
Това място е толкова важно, а го пълните с глупости.
Как мислиш, такъв тайтъл говори ли нещо на бота?
Apparel - page 1 | BuyMeGadget.com
Късмет :)
 

Горе