SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Деклариране на приходи от реклами

diabolic.bg

The Old Wastelander
Колеги, моля за помощ по един проблем, който е много сложен за мен!
В предишните години, когато съм получавал доходи от реклами, те никога не са надвишаваха необлагаемия минимум от 2000 лв. Да, ама вече няма такъв, благодарение на нашите мъдри народни избраници, които се чудак как повече да ни издоят.

По този случай трябва да си декларирам дохода от миналата година и да си платя 10% данък. Лошото е, че от месец се зверя в тая декларация и така и не разбрах къде трябва да впиша "Доход от други източници, които не са изрично посочени в ЗДДЛФ и не са
 
Аман от бъгове в тоя форум! Дублирал е темата ми с някакво недовършено мнение, а истинската е тук - http://searchengines.bg/forum/intern...реклами . Моля, ако някой ми отговаря, да пише там!

pepo_999, говорих със счетоводителката на жената още преди да пусна темата, но се оказа, че и тя не може да се ориентира точно къде да се впишат тези приходи и ми поиска допълнителни документи, освен служебната бележка, но от фирмата за реклами, не ми ги изпратиха, а дадоха телефона на техния счетоводител, за да се чуе с моя. И така нещата се протакат...
 
Данъци и такси не пиеме, поне не и в страна, в която властта третира хората като пънкове !
 

Горе