SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Добавяне в социални мрежи

mymall

New member
Здравейте,
искам да споделя с вас един много прост тул, който си бях направил, за по-лесно споделяне на новите публикации, които пиша.
Инструментът действа полуавтоматично. Можете да го разгледате на този адрес: http://time.mymall.bg/social/

Мисля, че е елементарно за използване, но все пак ако някой има въпроси може да ме пита. Ако имате предложения за други мрежи, пишете ми на e-mail: dacev@mymall.bg или тук, с радост ще ги добавя към инструмента.

Ако все пак съм помогнал на някой и едно благодаря е достатъчно :)

Поздрави
 
Re: Добавяне в социални мрежи

Погледнах го и ми изглежда гениален :). Чак и аз искам да си направя :D. Ще видя с кои работи и с кои не де. Все още не съм го тествал.
Иначе забелязах че не са всички социални мрежи там. Може да видиш още социаки от тук: http://urlbg.com/socialnetworks.htm
 
Re: Добавяне в социални мрежи

Благодаря, ще видя да добавя и тези, които са в твоя списък. А колкото до това, че е гениален... по скоро го приемам като ебавка :) Все пак ако на някой му допада може да си го ползва :)
 
Re: Добавяне в социални мрежи

Ако имаш предвид че аз се е*авам, не е така. Наистина гениално, ако работи в повечето социалки де, не съм пробвал още. Никога не съм си мислех че ще стане с променливи в URL адреса.
 
Re: Добавяне в социални мрежи

Извинявай, грешно съм разбрал ;) Еми да работи с променливи в URL-ите но зависи от платформата, която ползват. В повечето случаи работи, само в някой трябва ръчно да се добавят таговете, а в други, които първоначално трябва да добавиш URL-а и след това да преминеш към втора стъпка, там засега е малко проблемно, но по нататък може да измисля нещо.
 
Re: Добавяне в социални мрежи

А няма ли начин да се изпрати автоматично някак формуляра. Аз веднъж търсих такова нещо и уж имаше някакъв начин, но не успях нещо да го направя...
Ако това стане ще може в определена група от сайтове да се праща анаправо автоматично, при положение че човека е логнат вече в акаунта си :).
 
Re: Добавяне в социални мрежи

Да, може да стане, но не за всички сайтове. Мога да го направя, но трябва да ми остане малко свободно време :)
 
Re: Добавяне в социални мрежи

Казвам го защото има хора които изобщо не се занимават със социални мрежи, дори и да е с полуавтоматично пращане (то и аз май съм от тях до някъде) и за тях би било супер ако могат да изпратят напълно автоматично поне в някои :) (ако ще и да е в само 5 на брой или нещо такова).
Иначе не се притеснявай, не те карам да бързаш или нещо такова :). Само давам идеи. Ако направиш нещо ново казвай в тази тема. Поздрави.
 

Горе