SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Добавяне на Wordpress сайт към онлайн магазин

barurumm

New member
Здравейте,
Към момента разработвам онлайн магазин, който е практически готов. Реших, обаче, да добавя един wordpress сайт, който да е като parent на въпросния магазин - тоест, там ще публикувам информация за магазина, за продуктите, снимки, новинки и т.н., като ще има и линк към магазина.
Отделно от това, ще променя домейна, от който се достъпва сайта - защото е сбъркана бранд идеята - т.е. регистрирах нов домейн, добавих го на сървъра като add-on, след което стигнах до момента, в който ми се налага да попитам:
Старият домейн е основен и води към магазина. Искам новият домейн да отваря wordpress сайт, а магазинът да преместя в поддиректория на новия домейн. Тоест, цялата досегашната информация от stardomein.com да се премести на novdomein.com/shop
Как може да стане това? Как да инсталирам wordpress към новия домейн и как да преместя целия магазин от parent домейна в поддиректория на новия домейн?
 
За: Добавяне на Wordpress сайт към онлайн магазин

За: Добавяне на Wordpress сайт към онлайн магазин

Просто го местиш и му оправяш настройките в конфиг файловете.
 

Горе