SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Дойде и момента IE6 да си отиде!

Re: Дойде и момента IE6 да си отиде!

И аз мисля, че си е отишъл но трябва по официално да стане това защото примерно в моята фирма която работи предимно с френски фирми всички искат поддръжка на IE6 даже някой от клиентите си ползват IE6 ...

И аз по принцип на мой проекти не поддържам IE6 ама какво от това :)
 
Последно редактирано:
Re: Дойде и момента IE6 да си отиде!

Докато някои сайтове го поддържат, ще има и хора, които ще го използват. Затова просто спрете поддръжката му и хората сами ще се усетят.
Принципно е така, но това предполага поне за известен период отлив на посетители, а едва ли някой гони такъв ефект на сайта си.
В един период бях забранил достъпа до един от сайтовете си за ИЕ изобщо - препращах ги да теглят Опера. По време на експеримента изгубих около половината си посещения. Хората са инертни и не искат да сменят това, с което са привикнали.
 
Последно редактирано:
Re: Дойде и момента IE6 да си отиде!

То ясно, че отдавна е мъртъв. Доста дразнят обаче 'иновативните' решения на някои компании.
На много потребители биха им били полезни/интересни, обаче си мисля, че един бутон за избор м/у стария и новия дизайн би бил адски удобен. Все още не мога да свикна с новите 'екстри' и подредба на менютата на Firefox 4...
 

Горе