SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Евтини домейни

nbsp

New member
В момента знам за две промоции на домейни.

Godaddy - $0.99 .info за първата година.
Namecheap - $2.98 .info за първата година.

Споделяйте, ако знаете за добри оферти!
 
Re: Евтини домейни

GoDaddy Coupons - за тези, които пазаруват от там и обичат намаленията. Освен тях, 1and1 имат ниски цени плюс качествени хостинг услуги.
 
Re: Евтини домейни

Далече сте от татковските 99 цента. А, колко ви е за последващи години?

Колкото и да ни се иска, не сме голяма компания като Go Daddy и не можем да си позволим да падаме под себестойността на домейните. :)
В момента цената на Affilias към акредитирани регистратори за първата година е 2.50 долара (до 31 март). Go Daddy плащат разликата от 1.51 долара.

За всяка следваща година предлагаме .info (както и основните домейни) на цена от 16.92 лв. или .info за две години за 20.16 лв.
 
Re: Евтини домейни

Далече сте от татковските 99 цента. А, колко ви е за последващи години?
Кулинаре :D не ги нападай, всички сме на един пангар, независимо дали са акредитирани реселъри на ENOM, Resellers Club, Affiliates etc.. Ако Godaddy имат голям приход и най-вече голяма печалба от другите си услуги, което да им гарантира покритието на планираните разходи за годината, нормално е да си позволят такива цени, защото и за 0.09 долара да го дават домейна, на тях им е чиста печалба. А и те го правят периодично, промоционално, когато глобалните регистратори свалят цените.
 
Re: Евтини домейни

Кулинаре :D не ги нападай...
Никого не нападам. Но темата беше за евтини домейни. А, 6 лева към 1,50 не звучи никак евтино.
 
Re: Евтини домейни

Ние с теб на Чат го обърнахме вече по темите из форума :) критиката ми беше повече на шега, отколкото на истина. Опитах се да обясня какво е евтино за малката фирма и какво е евтино за голям доставчик като Татенцата, които между другото продават евтино но откъм ползваемост и user-friendly са пълна трагедия. На потребителя му идва да си прегризе гърлото за да си спести мъките :D
 
Re: Евтини домейни

Промо код от infodatacenter.com

MHOSTFREEDOMAIN - безплатен .com домейн за първата година при поръчка на "M WebHost Pack"
expiration date - 31.12.2009
 
Последно редактирано:

Горе