SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Евтини PR4 линкове

Re: Евтини PR4 линкове

И аз имам такива СМС реклами в моите сайтове, но при мен е друго - показват се 10 примерно и като слиза надолу след 10 други добавени изчезва линка. Чудно ми е при теб как си го направил за 30 дни, ръчно ли ще ги махаш след 30 дни? Също така представи си че за тия 30 дни се добавят много линкове, няма ли да стане много претрупано?
 
Re: Евтини PR4 линкове

Ръчно би трябвало да е, при мен имам подобна схема със заплащане на седмица, но е по-скъпичка от гледна точка на влагания ръчен труд. При автоматика на определен брой сайтове (ползвам 5 обикновено, за да няма много изходящи) се получаваха проблеми за клиентите при наплив - примерно пуска реклама по обяд и след един час я няма, защото са придошли още 5 нови, което си беше неприятно от клиентска гледна точка. Разбира се, има го и моментът като плати да седи на тиферич 2 месеца при липса на други желаещи.
 
Re: Евтини PR4 линкове

Аз затова съм ги сложил повечето на 2,40, за да няма толкова често нови.
 
Re: Евтини PR4 линкове

Малко оффтопик, но така и така стана въпрос, поне да ви питам какво ви е мнението за смс-линковете, щом ги ползвате.

От една страна, лесно се монетизира чрез тях, тъй като не затрудняват клиента при плащането.

От друга страна, особено при гонещите PR, тези мигащи линкове (седят за кратък период, максимум месец обикновено) би трябвало да действат на гугъл-ботовете като червено на бик, тъй като най-лесно се изчисляват като платени линкове, съответно минус 2 в PR-статута е почти гарантиран.
 

Горе