SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Един въпрос

H1pNoTiC

New member
Здравейте колеги и приятели. Захванах се с един нов проект, и имам няколко въпроса към вас по-опитните в този бранш.

Първият ми въпрос е:
- Струва ли си страницата да има българска и английска версия? При условие че искам да наблегна на чуждоезичният кънтент? Възможно ли е да се "разводнят" рекламите там (в англ. версия), т.е. да започнат да се появяват карета на български, в случай че има и българска версия?

Вторият въпрос:
- Трябва ли да правя накакви нови настройки на адсенса? В момента имам профил там, но той е за сайт със съвсем друга насоченост, та мисълта ми е трябва ли да правя накакви специални настройки или просто си създавам нови канали и поставям кода на новият сайт?

Може и да задавам глупави въпроси, но просто от този Гугъл вече незная какво да очаквам, има толкова много хватки и завъртулки че свят ми се завива.

Благодаря предварително!
Поздрави: Мирослав
 
Re: Един въпрос

1.во бг версия си е направо супер екстра - според мен ако не ти се налага не прави такава и ако има основната ти да е на другия език и в никакъв случай стартираща страница със избор на два или повече езика .
2.ро може да си слагаш от същия акаунт , няма проблем
 

Горе