SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Една грешка или нещо друго от Г

flasher

New member
Получавам днес хартиен ваучер за Adwords. Принципно всичко чудесно ... приканват ме да изразходя 30 лв за да получа още 90 лв. ("Създайте реклами с AdWords преди 31.12.2012г. и превърнете своите 30 лв. в 120 лв. ...") И това чудесно НО...

Разгръщам картичката на другата страна, текста бг и ен смесено, а там стои следното: "And if you set up your ad before December 15th 2012, we'll turn your first £25 of advertising spend into £100*"

Мързи ме да снимам и пускам картинка, но това е на една картичка и то без никакви други пояснения къде да гледам за правилната промоция.

Някой май ще бъде наказан
 
За: Една грешка или нещо друго от Г

За: Една грешка или нещо друго от Г

Е, случва се :) Имай малко милост към Г-хората в БГ - отскоро са официално на тая почва, трябва им малко време да се ошлайфат. Пък и в крайна сметка нали те ти пращат нещо на техни разноски - нищо не си загубил, освен 3 минути в четене (през които да се изнервиш леко).
 
Re: Една грешка или нещо друго от Г

Не е грешка. Ваучера е истински :)
 
За: Една грешка или нещо друго от Г

За: Една грешка или нещо друго от Г

ваучера е истински ама да пишеш на една и съща листовка различни неща е друго нещо :) не са махнали текста за UK
това дойде от Швеция така че надали е тукашна грешката...
 

Горе