Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!
Суперхостинг го имат в условията от поне 1 месец (някой беше споменал, че се подготвят да може да се следи времето и в cPanel). Според мен проблема не е в ограниченията на процесорно време, когато се знаят и може да ги следиш. Проблема е, че много компании казват товари ни съвъра и толкова, ама какво товари не е ясно, че да го оптимизираш. Визирам dom.bg и още някои други.Някои ги упоменават в TOS, но без точни ограничения за определените планове.
Май Суперхостинг имал намерение да ги включи тези данни за клиентите си скоро.
От Superhosting лично съм вземал няколко пъти статистика и си пише по дни изразходваното процесорно време. А ако направят, както се говори, да се вижда тази статистика и в панела всичко ще е напълно ясно.И да ги изпише ... как ще разберете реално дали такива са ограниченията. За памет и брой файлове да, но за процесорно време се съмнявам.
И да ги изпише ... как ще разберете реално дали такива са ограниченията. За памет и брой файлове да, но за процесорно време се съмнявам.
freehostia има и ти пише в cpanela времето
Евала на cbox.biz, защото проблема, който имах на моя сайт, и който от ns1.bg не ми казаха точно какъв е, а ми спряха сайта, сибокс са го видяли излишния код и го бяха сложили в коментар, после ми казаха къде е проблема и аз го отстраних и сега всичко си е ок.