SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Забрана с robotxt

miraco

New member
Трябва да кача един сайт на хоста но до като работя по него не искам никаква търсачка да го индексирва. Проблема със забраната с robotxt е че по някога търсачките не зачитат този файл. По какъв начин мога да забраня за известно време търсачките да не влизат и индексират сайта и файловете.
 
Re: Забрана с robotxt

.htaccess
 
За: Забрана с robotxt

За: Забрана с robotxt

Като цяло не е въобще добра да идея да спираш вече жив сайт от индексиране, особено пък когато става въпрос за промени - такива неща се правят с копие на сайта. Не ми се обяснява точно седа защо се прави така, но този урок съм го научил по трудния начин. Остави официалния сайт да си работи, направи си копие, цъкай си по него... След като си готов, пускаш съобщение, че ще има няколко минути/часа промени и подобрения и слагаш новите работи... За да ти е мирно на главата преди НГ :)
 

Горе