SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Заплащам за изграждане на уебсайт.

Sp0oN

Anno Zero LTD
Търся си човек който да направи следното:
  1. Заплащане на пълният лиценз на Joovili (www.joovili.com) (Включително цената за премахване на линка "Powered by").
  2. Инсталиране на пакета на хостинга за който ще се закачи домейн като аз ще дам достъп до хостинга и домейна на кандидата.
  3. Изготвяне на напълно индивидуален дизайн като за вдъхновение може да се използва за пример например този или този (юзър и пасс: demo). В общи линии искам индекс пейдж който да има зарибявка и логин форма и нищо друго по себе си... а вътре искам по голяма зарибявка като на първият пример... .примерите са по-скоро като структориране повече отколкото като дизайн...
  4. Искам и цялата работа да е на чист роден Български.

Заплащането:
Прегледах как стоят цените горе долу в интернет...
  • Темплейтите падат между 100 до 200-250 български лева
  • лиценза на Джувилито е 350 кИнтавъра :) български...
Смятаме ги 250+350 = 600 лева. Аз плащам 1000 лева и нагоре в зависимост колко доволен остана от темплейта... Т.е. 1000 е цената която ще платя за услугата. Ако темплейта е наистина уникален и user-friendly и уникален и т.н. на драго сърце ще добавя още 200 до 300 лева към цената която съм обявил (и нагоре).

Допълнителни условия:
  • Запазвам правото си да откажа да работя с някого на когото нямам достатъчно доверие, че ще се справи/че е лоялен.
  • За работата ще бъде подписан договор, подготвен от моите юристи между физическо лице и фирма (ако Вие сте фирма)/ и физическо лице (ако сте фрийлансър), за да няма сърдити и не разбрали "ама прати ми парите, пък аз като ги получа ще почна" и после да се изгуби. Допълнителен бонус е ако може да се издаде касова бележка за свършената работа.
 
Re: Заплащам за изграждане на уебсайт.

Сори за офтипика, но това е доста като долфин. кое от двете е по добро
 
Re: Заплащам за изграждане на уебсайт.

и на мен това ми беше да му кажа, но явно е тествал тоя цмс и иска с плащане да премахне пауъред бай и т.н. Вероятно е разгледал долфина и иска някой да направи, долфин не се сещам гледал ли съм цена за премахване на пауъред бай, но .. ето и линк вслучай, че си го пропуснал като възможност
 
Re: Заплащам за изграждане на уебсайт.

работил съм с долфин и ми е прекалено противен ... администрацията им също е ужасна - уж можеш много, пък половината неща е**ват мамата на пейзажа... освен това този който прави темплейта за долфина ще бъде затруднен от изискванията ми повече ... той като цяло е и по-дървен... като го побългариш стават отвратителни неща, тромав е... абе като цяло не ми допада... ще видим. може след 2-3 месеца да платя на някой да направи и още един сайт на долфин :)
 
Re: Заплащам за изграждане на уебсайт.

това доста добре изглежда на външен вид, на джумла ли е базирано или е ниакакъв друг софтуер ? долфина е пълна боза като код на никой не го препоръчвам.
 
Re: Заплащам за изграждане на уебсайт.

не, просто имената са сходни ... тествал съм и двата CMS-а и съм много МНОГО по-доволен от джуувилито... Все още очаквам кандидат за офертата, много ми е важна :)
 
Re: Заплащам за изграждане на уебсайт.

отпада офертата, ще си го направя сам, щом още никой не се е обадил...
 

Горе