SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Здравейте от Google Adsense Certified Partner

За: Здравейте от Google Adsense Certified Partner

За: Здравейте от Google Adsense Certified Partner

Здравейте отново,
Имам сайт, който има блокирани реклами за Adsense, ако направя Redirect 301 към друг сайт , това ще пренесе ли наказанието върху новият сайт?

Благодаря Ви предварително !
 
За: Здравейте от Google Adsense Certified Partner

За: Здравейте от Google Adsense Certified Partner

здравейте,

по-добре късно отколкото никога :) Предлагам ви да не се опитвате по никакъв начин да редиректвате. но така или иначе, дадена блокада се е получила заради съдържание и неправилна интеграция на дадени страници. Ако на новият сайт всичко е наред, според мен спокойно можете да си редиректнете стария към новия. И все пак, не бих рискувал ако не се налага. Също така, бих искал да кажа, че не съм виждал сайтовете, не знам защо са ви баннали и доколко ви гледат в момента какво правите :) Успех!
 
За: Re: Здравейте от Google Adsense Certified Partner

За: Re: Здравейте от Google Adsense Certified Partner

Здравейте,

типичен казус за всички бг акаунти. няма как да накарате гугъл да ви потвърди, всички са така. не че това е отговора, който искате да чуете, ама нямам по-добър в момента :)
 
Здравейте и от мен. Съжалявам, ако дублирам въпроса си, но не открих нищо в търсачката и затова реших да питам тук. От около година забелязвам доста странно поведение на прогнозните приходи на Adsense и по-конкретно големият денс на сумите. За пример: днес в 13:00 часа бях на 5.00 EUR, час по-късно на 5.34 EUR, после паднах на 0.70 EUR, сега съм на 2,04 EUR (докато пишех това съобщение се промени на 1.65 EUR) и въобще постоянно играе. Въпроса ми е това на какво се дължи. Наясно съм със значението на думата "прогнозни", но не мисля че е нормално такова поведение. Още повече в последно време тези подскоци нагоре надолу са мега големи и поражда у мен смесени чувства. Ще се радвам, ако отговорите на въпроса ми и се извинявам, ако вече сте го направили някъде, а не съм го открил.
 
Re: Здравейте от Google Adsense Certified Partner

Аз ще дам пример за гугъл карта и адсенс.
Дано да не навредим на колегата със сайта де... :)
http://www.bgstreet.net/
,
Това си ползва официалната библиотека на AdSense за Google Maps. Сиреч правено е от Google. Съмнява ме да е забранено, ясната забележка, че на този сайт няма особено много съдържание. Тоест ако има наказание, вероятно то ще произлиза от липсата на съдържание, отколкото на ползването на Google Maps AdSense Library :)
 

Горе