SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Извинете, но персонала ни е мързелив

ted

New member
В менюто на крайпътно заведение около град Монтана попаднах на интересно извинение за евентуалното лошо обслужване и малък асортимент.
Всъщност, менюто не беше съвсем "бедно", поръчаното ястие беше приготвено прилично, а момичето което ни обслужи с нищо не се различаваше от келнерките в подобни заведения. Въпрос на критерии.
 

Прикачени файлове

  • izvinenie.jpg
    izvinenie.jpg
    56.2 KB · Преглеждания: 0
Re: Извинете, но персонала ни е мързелив

Това според мен си е много добър мениджърски и рекламен подход. По-скоро са сигурни в персонала си и предлаганите услуги и с този текст обръщат всичко в тяхна полза. Винаги ще те обслужат по-бързо, по-добре и с по-богато меню от очакваното :)
 
Re: Извинете, но персонала ни е мързелив

Сигурен съм, че ако собственик даваше стотина лева повече на персонала + някакви стимулиращи бонуси, нямаше да има проблем с мързела и липсата на желаещи да работят.

Когато взимаш минимална заплата, едва ли имаш голямо желание за работа.

Тази бележка може да се чете и като "Извинете ме, че съм тъпанар и не мога да задържа и да стимулирам персонала си да работи."
 
Re: Извинете, но персонала ни е мързелив

Съгласен съм с бикс, но виновен за това си остава собственикът ;) Не вярвам в целия регион да няма по-кадърни хора... просто явно наистина му се свидят 100-тина лева отгоре, за да стимулира притока на добър персонал.
 
Re: Извинете, но персонала ни е мързелив

разбира се, че афиширането е начин да се привлече вниманието.или както каза @traki добър мениджърски и рекламен подход.
Комшийката ми е грозна според мен,но не и според нея.а приятелката и е супер дебела, но тя се смята за леко пълничка......
ако ти си некъдърен, дори и да го осъзнаваш ще го афишираш ли открито?!
 
Re: Извинете, но персонала ни е мързелив

Това наистина е рекламен ход, но според мен не е свързан с това, което клиентът трябва да очаква. Тук номерът е, че създавайки нещо нестандартно си правят самото заведение известно. Ако нямаше този най-обикновен надпис, то щеше ли да се появи тема в webmasterbg.org - ами не. Сега някои живеещи наблизо може да им е станало любопитно къде е заведението да го посетят и така да му вдигнат оборота.
 
Re: Извинете, но персонала ни е мързелив

Според мене това е добър рекламен ход, както преди време беше широко разпространен линка не кликай тук. На мястото на местните бих посещавал това заведение (ако е близо до домът ми) защото показва по различно мислене от останалите (и тай де не точно заведението, а собственика или управителя)
 
Re: Извинете, но персонала ни е мързелив

И аз си помислих че е рекламен трик, но колегата казва, че го е гледал собственика по телевизията, казал че това е самата истина и изглеждал искрен... но пак си остава съмнението, може просто да е добър актьор човека. И защо в менюто до е сложил това, я да го изтъпанчи на входа на заведението да видим дали някой ще влезе въобще.
 

Горе