Използвате ли MS Project?

gstoychev

New member
Една статия в списание .NET ме изненада. Не знаех, че за планиране и следене на развитието на страници се използва MS Project. Вие ползвате ли го? А ползвате ли друг инструмент?

Re: Използвате ли MS Project?

В това списание пишат доста ламерски статии, за повечето неща, които не се отнасят до дизайн. От секцията "Въпроси на читатели" (или както се казва) се вижда много ясно как НЕ разбират от уеб.

MS Project е система за управление на проекти ( project management system ). Какъв тип проекти зависи от теб 😉
Аз не съм го ползвал.

Добро е МС-проджект, но е свързано повече с работата в екип и ако си добре организиран за нормален сайт не би ти било нужно.

Не само ... ако държиш на структурирано управление на проект...независимо от големината му - това е апликейшъна за теб. Има къде, къде по-тежки приложения за управление на проекти от проджекта на Микромекия

Не само ... ако държиш на структурирано управление на проект...независимо от големината му - това е апликейшъна за теб. Има къде, къде по-тежки приложения за управление на проекти от проджекта на Микромекия
Обичам нещата да са написани и организирани, за да може да им се осъществява постоянен контрол, било то и от мен. Само така могат да се хванат бързо грешките. Днес го разцъквам и определено ми допада, макар, че трябваше да си кача Windows, заради него 🙂

има много open-source алтернативи на проджект сървъра...поразрови се 🙂
тук, тук, тук и тук и много там

Важното е да се следи критичният път на всеки един проект - повече тук

Последно редактирано:
  • Like
Реакции: nbsp

Back
Горе