SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Изработка на фирмено лого

Маркова

New member
Здравейте,
търсим дизайнер за изработка на фирмено лого. Предмета на дейност на компанията е автоаларми.
Молим тези от вас, които проявят интерес и кандидатстват да предоставят портфолио с техни проекти и приблизителна цена за работата.
Благодаря!
 
Здравейте! Казвам се Мариела и септември месец стартирам обучението си в University of East London, Graphic Design. Работя умело с фотошоп и вече съм правила различни видове изработки като започнем от logo design, print design, brand design, photo montages, web design и така нататък. Това което знам за едно лого е, че трябва да бъдат стратегически подбрани цветовете му, за да привличат окото на клиента, както и не трябва да бъде натруфено, за да не отблъсква погледите с претовареността си. Тъй като не ми позволява да прикача логото си, поради големината на файла, ще ви помоля да ми пишете на имейла, за да ви го изпратя и след това ако ви заинтригува, моля да се свържете с мен относно работата. Възможна цена - около 100 лева.
Поздрави,
Мариела
0898 5950 99
Mariella426@abv.bg
 

Горе