SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Изтегли безплатна книга за SEO копирайтинг

naidobra

New member
Здравейте.
Мисля, че точно тук е мястото където да се чуят компетентни мнения и съвети за развитие на новото ръководството "Копирайтинг за уеб" което излезе на скоро при това на български език.
Може да изтеглите електронната книга напълно безплатно и без никакви допълнителни условия от този адрес http://postvai.com/copywriting/znanie-11541.html
От нея ще научите:
Какво означава копирайтинг,
Как да печелите от копирайтинг;
Как се образуват цените при писане;
Видовете копирайтинг за уеб
Как да напишете продаващ текст;
Ще се радвам да чуя мнения и съвети за книгата. Не е изключена някой и друга грешка, но нека заедно я доразвием. Идеята е това да бъде първата книжка от поредица, която ще бъде довършена с ваша помощ.
Пишете.
 
За: Изтегли безплатна книга за SEO копирайтинг

За: Изтегли безплатна книга за SEO копирайтинг

Много добра книга! Поздравления! На начинаещи като мен върши много, много добра работа. Благодаря ти!
 
За: Изтегли безплатна книга за SEO копирайтинг

За: Изтегли безплатна книга за SEO копирайтинг

Добър пример за писане на не особено смислено съдържание :Д

"Българите сме втори в Европа по най-голямо ДДС за книги и купуваме средно по една книга годишно, докато на Запад купуват 12, а в Норвегия 25 книги."

Факта, че в Норвегия освен да кибиш в къщи, щото е 6-9 месеца нощ/ден има ли значение?:)
 
За: Изтегли безплатна книга за SEO копирайтинг

За: Изтегли безплатна книга за SEO копирайтинг

Haters gonna hate :)
Все на някой може и да му е полезно написането.
 
Не съм на страната на хейтърите, не и този път :D, но навремето креативно писане се "учеше" чрез ... креативно четене и чрез писане, практика сама по себе си, не чрез папагалствувание...9 страници навътре в книгата по диагонал и не видях нищо оригинално, пленяващо, само отдавна повтаряни и преповтаряни факти, ще си намеря по-интересно занимание и четиво :)

Уви, курса, който е поела "технологията" напоследък е особено видимо - очеизвадно болезнено - рудиментаризиращ и крилоокастрящ, обратно еволюционен.

Но това не е причина за негативизъм, а фактология - поели сме по различни разклонения доста преди този момент от историята на световете :)

Приятно папагалствуваниyeah ! :D
 

Горе