Re: Има ли го право клиента в България
"прогонени да изхранват"...
Айде бе... Няма такова животно. Можеш да бъдеш добре навсякъде, стига да го искаш достатъчно. В този форум влиза един страхотен човек, който на въпроса 'може ли?' винаги ми е отговарял със едно: "Ако много го искаш, значи е възможно. Ако вярваш, че го има, значи го има". Евала. Моето семейство как се е хранило? Нито майка ми, нито баща ми е бягал някога,а Вярвай ми никак не ни е бил розов живота и аз като малък никога не съм имал играчки и собствена стая и много вечери сме били на свещи и хляб със сол. Аз си играех с чуковете и пироните на тати и помагах за къщата, другите имаха "лего". Първият си такъв пакет си купих когато бях на 14, и още си играя понякога с него. Да, трудно ни беше. На цялото семейство. Ама сега ни е добре нали? Да, малко зор беше в началото, ама сега живеем охолно дори смея да кажа. Най-малкият пример е, че имам време да си пиша по форуми, и да се забавлявам с вас, защото сте готини всичките нали ?

Казвам горното с най-топли чувства, не ме възприемай погрешно
А за избягалите кадри спор няма, но както се пееше в една много противна ми песен, но с много важен пасаж в текста:
"Всеки сам решава,
какво му дава
тази шибана държава."
За едни е шибана, за други - тачена. Кой както иска...