SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Има ли плащане за импресии?

1000firmi

New member
Здравейте, бих искал да попитам дали има рекламна програма, която се вкарва в сайта и да плаща за брой импресии без значение от кликовете
 
За: Има ли плащане за импресии?

За: Има ли плащане за импресии?

Все още е доста популярен метод на не малко места. За какъв трафик става въпрос? Ако е интернационален, то доста лесно ще намериш.
 
За: Има ли плащане за импресии?

За: Има ли плащане за импресии?

Има естествено. Но тук става дума за медии и подобни тръстед сайтове. А кой плаща на импресии, на този въпрос могат да ви отговорят от:

- Sportal
- NetInfo
- Investor
- NEG
- Ikonomedia
- Actualno
- Darik News

И други подобни медийни групи. Но трябва да си като тях или да наподобяваш на тях. А алтернативата е да предоставяш такъв тип cpm реклама чрез Google AdSense, където някои рекламодатели биха искали да пуснат банерите си така. На този принцип. Но там е в пъти по-малко от нормалното, което медийните сайтове взимат.

За сериозен сайт се говори за нещо от порядъка на 10 000 нишов.
 
За: Има ли плащане за импресии?

За: Има ли плащане за импресии?

аз имам интернационален...сайта ми е на английски... може и на кликове....аз в момента работя с AdSense...ако може ми предложите и други..Благодаря!!!
 

Горе