SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Интервю с Владислав Димчев - ceo1

MacTeP

Senior Member
Остана ми малко свободно време и реших да продължа поредицата с интервютата. Този път интервюирания е Владислав Димчев известен и като ceo1 . Надявам се да ви е интересно.

http://www.lanix.org/blog/comments.php?y=07&m=12&entry=entry071219-111645
 
Re: Интервю с Владислав Димчев - ceo1

Интервюто ти не е пълно :) - ето мнението му за Seo:
Няма такова нещо като SEO специалист, вземете си го набийте в тъпите кратуни. По подразбиране хората които правят сайт, трябва така да го направят, че ботовете на търсачките да го разбират. Ако е направен скапано не само SEO-то ще куца, ами целият сайт. До кога ще взимате пари за нещо което е безплатно. Как не ви е срам да лъжете така хората не знам...
от тук http://vladi.blogyx.com/comments_5368.html#Comments

И аз питам как не ви е срам?? ceo1, заедно трябва да спрем тези лъжливи .....!
 
Re: Интервю с Владислав Димчев - ceo1

Мани... късно го видях това... че да му се скарам
като го нацеля на icq ще му се скарам...
 
Re: Интервю с Владислав Димчев - ceo1

Не е важно, че момчето се Занимава с CEO. Не всеки е роден да е изпълнителен директор на Svalki.com. Важното е, че той прави всичко в един сайт, освен разбира се програмиране и дизайн.

Повечето хора не го разбират, но ни трябват повече такива личности. Повече хора с идеи, проекти и Атари от '89. Трябва свежа мисъл в тая пуста държава според мен.

Kind regards,
Val
The waterfall executive
 
Последно редактирано:

Горе