SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Истина или поредната мръсна шега - лични публикации

svetto

New member
Гледам, че днес няколко от приятелите ми във Facebook са публикували следното нещо:

"Уважаеми приятели: Искам да остана ЛИЧНО свързана с вас. Публикувам снимки на моето семейство и приятели (включително и ваши) и предпочитам непознати за мен хора да нямат достъп до тях. С последните промени във фейсбук, "обществото" вече може да вижда дейностите на всяка стена. Това се случва, когато нашите приятели натиснат "харесвам" или "добави коментар", тогава автоматично техните приятели виждат нашите публикации. За съжаление, ние не можем да променим тази настройка, защото фейсбука е конфигуриран по този начин.

Моля, поставете курсора на мишката върху името ми по-горе (не кликвайте), ще се появи прозорец, придвижете мишката върху "Приятели" (също без щракване с мишката), след това надолу върху "Настройки", натиснете тук и ще се появи списък. МАХНЕТЕ отметката на "КОМЕНТАРИ и ХАРЕСВАНИЯ", а също и на "СНИМКИ". По този начин дейността ми сред приятелите и семейството ми ще остане лична.

Сега, копирайте и поставете това на стената си. След като видя, че това е публикувано на страницата ви, аз ще направя същото. Благодаря!"


Някой може ли да каже какъв ще е ефекта от това?
 
За: Истина или поредната мръсна шега - лични публикации

За: Истина или поредната мръсна шега - лични публикации

Дефакто ще спреш да виждаш всички негови действия в твоя News Feed. Когато всичките приятели на този твой приятел го направят, той ще стане пълен призрак. Освен ако някой не му кликне на профила - то публикациите и снимките му няма да бъдат видими по никакъв друг начин.

Това се въртеше преди доста време. По едно време изчезна... Сега гледам пак е станало популярно. Не се връзвай, казвай и на приятелите ти да не се връзват на подобни простотии.
 
За: Истина или поредната мръсна шега - лични публикации

За: Истина или поредната мръсна шега - лични публикации

Благодаря! :wink:

Аз не бих се вързал, но гледам, че масово си го постват по стените без дори да знаят за какво става въпрос. Затова исках да съм сигурен какъв ще е ефекта и да им пиша да не го вземат насериозно.
 

Горе