gstoychev New member 25 Юни 2009 #1 Моля споделете какви добавки на Opera ползвате. Ще ги оформя като списък в моят първи коментар. Това ще бъде полезна статия!
Моля споделете какви добавки на Opera ползвате. Ще ги оформя като списък в моят първи коментар. Това ще бъде полезна статия!
cloxy Super Moderator Екип 25 Юни 2009 #3 Re: Какви добавки на Opera ползвате? Аз сега разбирам, че имало добавки за Opera.
gstoychev New member 25 Юни 2009 #4 Re: Какви добавки на Opera ползвате? Ами аз и де да знам, трябва да има поне още един човек 🙂 Все си мислех, че във форум за webmaste-и някой ще гледа нещата и под Opera.
Re: Какви добавки на Opera ползвате? Ами аз и де да знам, трябва да има поне още един човек 🙂 Все си мислех, че във форум за webmaste-и някой ще гледа нещата и под Opera.
nbsp New member 25 Юни 2009 #5 Re: Какви добавки на Opera ползвате? Аз я ползвам, но само служебни неща. Да върти разни софтуерчета. 😉 Опитах се да кача уеб девелопер аналог на FF но не ми се отдаде да намеря подходящ.
Re: Какви добавки на Opera ползвате? Аз я ползвам, но само служебни неща. Да върти разни софтуерчета. 😉 Опитах се да кача уеб девелопер аналог на FF но не ми се отдаде да намеря подходящ.
gstoychev New member 25 Юни 2009 #6 Re: Какви добавки на Opera ползвате? И аз така 🙂 Затова и писах, някой властелин на черната магия повелител на Opera да издаде малко от майсторството си.
Re: Какви добавки на Opera ползвате? И аз така 🙂 Затова и писах, някой властелин на черната магия повелител на Opera да издаде малко от майсторството си.