SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какви widgets използвате за realtime tracking

entwickler

New member
Аз поразчоплих насам натам с цел да се забавлявам и да знам по всяко време какво се гледа по сайтовете и много ми хареса amung.us. Опитах и Clicky (getclicky.com), но все пак maps.amung.us засега най-много ми харесва възможността да следя откъде идват потребителите в реално време.
 
Re: Какви widgets използвате за realtime tracking

Гледам доста народ са накачулили http://feedjit.com/ и аз го пробвах ама не е кой знае какво
 
Re: Какви widgets използвате за realtime tracking

Предпочитам собствената статистика.
Ето един добър скрипт който не товари сайта - зарежда един гиф - може да се направи 1х1 пиксела - и прави един запис в базата данни - ако имаш няколко сайта може да си пуснеш скрипта на отделен домейн и си имаш статистика за всички от едно място.
При генериране на някои от статистиките броя на заявките към базата данни е доста и не трябва да се прекалява с тях, но и в малките часове има време за уплътняване ...
http://soft.zoneo.net/phpTrafficA/screenshots.php?l=en
а и не е за пренебрегване че със собствена статистика само ти си знаеш какво става на сайта ...
 
Последно редактирано:

Горе