SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какво мислите за alexa.com semrush.com

tofo

New member
Здравейте. Искам да попитам някой по-запознат какви са предимствата ако имам платен акаут в alexa.com или semrush.com. Какво ще спечеля от това.
 
За alexa.com - може да виждаш повече информация за сайтове, например външни линкове и други. Като цяло не е лош инструмент а и цената от 10 долара на месец е добра.
 
Допълнителни данни, които можеш да превърнеш в информация, която можеш да превърнеш в предимство. Но както знаем, дори без допълнителни данни, които можем да трансформираме в информация, пак можем да имаме предимство - съществуват неща като дедукция, извличане на сведения от недостатъчно пълни източници и т.н.
Това са просто инструменти, целящи известно улеснение.
 
Имам Semrush Pro акаунт включващ експорт до 10000 Резултата. Така, че ако някой иска да му генерирам CSV експорт, може да направи следното:

1. Регистрирате се в Semrush за безплатен акаунт (това ви дава само 10 резултата).
2. Търсите каквото ви интересува (ogranic search, competition keywords, ads text и т.н.), може и филтри да използвате също, и кликате на Export бутона
3. Ще ви излезне в какъв формат да се направи експорта - excel, csv, csv semicolon, избирате едно от трите и цъкате с десен бутон върху него и копирате URL-а, той изглежда подобно на това:

http://us.backend.semrush.com/?acti...rt_columns=Dn,Cr,Np,Or,Ot,Oc,Ad&export=stdcsv

Пращате ми го на лично, аз свалям CSV файла с до 10000 резултата, качвам го в Dropbox и ви пращам линка да си го свалите :)
Моля изпращайте максимум 5 експорта на потребител и също така потребителят трябва да има минимум 25 мнения.
 

Горе