SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какво може да се избере в момента

Federal

New member
Няма да назовавам имена на фирми, но определено куцат от към реклами, 2-3 предложения се въртят и определено втръсва. Ясно, че нямат рекламодатели. На 2 или 3 полета се повтарят рекламите и т.н. Етаргет не се показват полетата или да бъда по-точен не се зареждат. В такъв случай от 10 зареждания, 3 са без полетата им! Аджеба за какаво са? Като не са им натоварени сървърите е ок, но качат ли стойности, рекламите им умират.

Какво може да се предложи в случая за плащане на клик?
 
За: Какво може да се избере в момента

За: Какво може да се избере в момента

HTTPOOL от 2-3 дни ме побъркаха да ми показват по всичките сайтове една благотворителна безплатна реклама за кръводаряване и други почти няма. Страх ме е да си помисля колко години ще чакам да се съберат 200 лв, че да ги получа... МVМ имат 3 реклами... Както ви харесва!
 
За: Какво може да се избере в момента

За: Какво може да се избере в момента

Струва ми се, че Етаргет насочват по ключови думи. И ако не си се харесал на системата, ще има да чакаш. Вече 1,5 месец се показват 3-4 реклами. Ако щеш. :)
Не знам как е с груповото пазаруване. Предполагам, че правим реклама без пари. Значи първо човека, трябва да влезе при теб, после да види рекламата, да кликне, да се регистрира, да поръча, да плати, да я получи. Това може да отнеме и 45 дни! Струва ми се отчаяна работа.

Ако някой предложи други, ще се радвам. Вече месец стоя и "решавам" какво да правя.
 
За: Какво може да се избере в момента

За: Какво може да се избере в момента

Защо си мисля, че българските системи се опитват по някакъв начин да копират. Нямам никакъв опит с тях - не съм ги ползвал. Единствено са ми се обаждали от какъв ли не бизнес каталог, уверяващ ме как ще ми се подобрят класациите благодарение на тях и как искат по 100-200лв за това. Един път пробвах и нищо - после....
Не знам адуърдса дали не те устройва - това са вече други ваши впечатления.
 

Горе