SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Какво печели start.bg?

bgkulinar

Меринджей
Според вас какво печели start.bg от разни редиректнати УРЛ, които излизат като резултати от техни домейни/подомейни, но всъщност са съвсем различни УРЛ. Напр:
Код:
http://zakoni.page.bg/link.php?id=261099
http://invest.page.bg/link.php?id=261099

Не печелят фейк посещения (или пък греша), защото страницата редиректва с 302. Запазват ПР, тъй като линковете уж водят само към техни страници (Последния ПР ъпдейт показа, че не печелят особено с подобна техника)? Нещо друго, което ми убягва?

Според мен само губят, защото вместо "индексираните" 6230 страници, могат да получат наистина индексирани страници.

Има опасност да прецакат някой домейн заради дублирано съдържание.


Ще ми е интересно Гео какво ще каже по въпроса.
 
Re: Какво печели start.bg?

Печели от реклама и от VIP връзки.
Ако си деактивираш Adblock Plus ще видиш.
 
Re: Какво печели start.bg?

Не си разбрал въпроса ми. Въпросът е какво печелят /каква е файдата/ от недиректните линкове (със сигурност много по-малко ВИП-ове, отколко,ако бяха директни).
 
Re: Какво печели start.bg?

Това е едната причина, ама не е много СЕО. Аз отдавна ги ръчкам да направят някой аякс, който при онклик събитие да прави отчет, ама глас в пустиня...
 

Горе