SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как е по - добре ??

inlov4yy

New member
Ако имам някаква статия например: "Обичам да ям хляб" в title как трябва да е site.com | Обичам да ям хляб , Обичам да ям хляб | site.com или само Обичам да ям хляб. Или пък няма значение.
 
Re: Как е по - добре ??

Последното.

:) Абе като се има предвид огромното естество на сайтовете в които има, я теми я нещо някъде написано с (Обичам да ям хляб) надали ще да е последното. :)
 
Re: Как е по - добре ??

Аз лично използвам Обичам да ям хляб | site.com, понеже ми е по красиво, иначе смятам, че задължително и хляба и сайта трябва да го има :)
 
Re: Как е по - добре ??

Аз лично съвсем скоро забелязах, че понякога гугъл показва в серпа единствено фразата която е разделена с | ... в случая това преди го нямаше или поне не съм го забелязал.
 
Re: Как е по - добре ??

Само "Обичам да ям хляб" ли???

Сега забелязах, че под последното може да се има предвид и това, че няма значение, така че извинявам се аз двусмислието. Та, да само "Обичам да ям хляб" имах предвид.
Поздрави.
 
Re: Как е по - добре ??

Зависи от сайта.
Аз примерно като търся за някакъв проблем свързан с програмиране много обичам да видя, че тайтъла завършва със "Stackoverflow" и директно цъкам, ако ще и да не е на първа позиция.
Но сайта трябва да си е реномиран. :D Щото може да хване обратния ефект така.
 

Горе