SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как изглежда едно заседание на Google [Видео]

scoobydoo

Know you can!
Едно видео за тези на които им е интересно как Goolge обсъждат нещата на заседанията си. Тук конкретно се обсъжда алгоритъм за по-добро и ефективно поправяне на правописни грешки в големи заявки без да се харчат много ресурси и дали той да се препоръча за включване в употреба. Но идеята ми е да се види самото заседание и комуникацията :). И Мат се обажда чат пат, ама то това не е неговата сфера и не му се получава много.
Video! The search quality meeting, uncut (annotated) - Inside Search
 
За: Как изглежда едно заседание на Google [Видео]

За: Как изглежда едно заседание на Google [Видео]

Много индийци работят там :) Освен Мат и човекът от ляво му, всички други с Mac-ове :) Какво правиха другите хора зад тях обаче не разбрах. Като гледам не бяха много концентрирани около разговора им.
 
За: Как изглежда едно заседание на Google [Видео]

За: Как изглежда едно заседание на Google [Видео]

Ами предполагам, че на заседанието ще се разгледат промени от различни отдели и много от хората не слушаха защото не се разглежда въпрос от техния отдел или по техния проект. Но когато дойде техния ред ще се включат. Само предполагам, както казах.
 

Горе