SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как се оптимизира facebook страница?

Sigma

New member
Освен заглавието, адреса и активността на феновете, какво още може да се направи, за да излиза дадена страница по-напред?
Може ли да и се направи линк билдинг? Не съм пробвал да добавям в сайтовете за директории.
 
Аз никога не съм чувал за СЕО оптимизация на Фейсбук страница. Знам само, че фейсбук страниците помагат за оптимизирането на един сайт. Занимавам се със сайтове много години, както и с Фейсбук страници. Забелязал съм, че публикуването в страниците помага много за мястото й в Гугъл и другите търсачки. Но това е само при редовно публикуване.
По-добре си намери някой, който да ти помага в развитието на страницата и така тя ще се гледа от много повече.
 
Заеби тоя шит с линк-билдинка като идея - не е това мястото за това, но виж какво се индексира - например about/description секциите и подобни, те са добри места и слотове за добро, обогатено с ключови думи copy, а пък там естествено си дропваш линкаж, който си е щракабъл. Отделно, публичните неща си се индексират също, така че давай смело.
А това дали повлиява жужъл резултатите е ахахаха друга бира :D
 

Горе