SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как VPS да е постоянно активен?

r12

New member
Как VPS да е постоянно активен? Като излизам от VPS има съобщение your remote session will be terminated. Как да го направя така, че да е активен 24 часа? Трябва Windows 7 ли да настроя или да използвам допълнителна програма?
 
Последно редактирано:

borisov87

New member
Нещо не мога да ти разбера въпроса. Значи ако го достъпваш през SSH , като излезеш се прекъсва сесията, то се подразбира от самото съобщението " session will be terminated" обаче сървъра продължава да си работи и си е активен 24 часа, просто когато имаш нужда да промениш нещо се свързваш пак през ssh. Предполагам че ти за това се притесняваш.
 

s1yf0x

banned
Екип
1. VPS-а с каква операционна система е, каква версия и каква дистрибуция?
2. Къде влизаш в този VPS - шел, контролен панел?
3. Как излизаш - хикса на прозорчето или бутон / команда exit ?

Сигурен ли си изобщо, че сървъра не е на линия постоянно?
 

r12

New member
VPS с Windows 7, чрез Remote desktop. Директно, без контролен панел. Излизам чрез X.
 

s1yf0x

banned
Екип
Съобщението, което си цитирал означава, че твоята текуща сесия се прекратява, т.е. твоя терминал. Самата операционна система и услугите, които предлага остават налични през цялото време, т.е. VPS е онлайн постоянно (или поне докато доставчика не го спре или не падне мрежата им)
 

Горе