SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Кеширане от гугъл

miratrade

Senior Member
Направи ми впечатление, че към днешна дата кеша на гугъл на един от сайтовете ми е от 23-ти юни. На повечето други е от началото до средата на август. Да търся ли някаква причина или понякога се случва това? В уебмастер тулс съм дал "нека гугъл прецени" за честотата.
 
За: Кеширане от гугъл

За: Кеширане от гугъл

Може да е преценил, че тази страница не я обновяваш често (съдейки по минали наблюдения) и за това не ходи.
Но аз не виждам проблем реално. Ако е променено нещо и искаш да се отрази от Гугъл, просто извлечи страницата от webmaster tools и след това цъкни бутона за изпращане до индекса. Аз като го направя и бота идва до 1-2 мин и обновява кеша.
 
За: Кеширане от гугъл

За: Кеширане от гугъл

Благодаря ти! Направих го. Явно при мен трябва да чакам 1-2 дни :) не минути някакви - ще го видя
Моля :).
Сигурно се отнасят различно към различни сайтове.
 
За: Кеширане от гугъл

За: Кеширане от гугъл

Със сигурност е така. Ако дълго време си пускал публикация през месец и сега изведнъж почнеш да публикуваш всеки ден по две, не може да очакваш бота да се усети сам веднага и да почне да те посещава всеки ден. Трябва да му покажеш, че сайта има "ново поведение". Ето защо дата на публикацията с микродата и съобщаване за ново съдържание са важни неща. В противен случай просто търпеливо чакаш.
 

Горе