SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Конкурс във Фейсбук - как?

shark

New member
Реших да направя фотоконкурс с награда във ФБ, като реклама за моята дейност/страница във ФБ.
Сега странница ми има 150 фена, а идеята е да се увеличат по формулата: стани фен - качи/гласувай за снимка - снимката с най много гласове печели наградата.
Как да направя това хем по-правилата хем ефективно. Може ли някой да обясни търсих ама няма такива статии.
Пише едно, масово се прави друго, много противоречия много нещо.
 
Re: Конкурс във Фейсбук - как?

Ми то си е ясно това, доколкото помня - не можеш да правиш абсолютно никакви подобни конкурси във фейсбук, иначе рискуваш да ти баннат страницата! Почнеш ли конкурса - играеш отвъд правилата и рискуваш да бъдеш докладван за нарушението. А да те докладва все ще се намери някой - примерно някой собственик на фенстраница в която също така се качват снимки, но без конкурс.
 
Re: За: Конкурс във Фейсбук - как?

Re: За: Конкурс във Фейсбук - как?

Прави се с апликейшън, но струва пари :)


Аха, а би ли обяснил малко по-подробно как става този номер с апликейшъна? Дали може от апликейшън да се става фен на фейсбук страница, дали може от апликейшън да се качва снимка във фенстраница във фейсбук, дали може от апликейшън да се гласува във фейсбук? Не съм запознат с тези неща, но ако е възможно това - ще се обърна към някой да ми направи един апликейшън, за което ще си платя, разбира се, и ще почна да правя фотостраници, които ще продавам след това на хора със туристически сайтове. Снимки имам много, тъкмо ще ги оползотворя. :). А гледам тук от обявите - доста се продават такива фейсбук фен страници и ще мога да си осигуря един приличен месечен доход.

Иначе ми е ясно - както shark пита по този негов начин не може да има открито гласуване за снимка и да печели снимката с най-много гласове. Би трябвало да има друг начин да се заобиколят правилата на фейсбук.
 
Последно редактирано:
За: Конкурс във Фейсбук - как?

За: Конкурс във Фейсбук - как?

Иначе няма проблем и с лайкване на снимки, аз така спечелих 3 конкурса, ipad2, weekend в кемпински банско ...
Няма банните страници за това, но няма да събереш фенове, защото вече не нужно да си фен за да лайкваш снимка.
А и тези неща са нож с 2 остриета, защото ще събереш много кухи лайквания и такива от фалшиви профили ...
 

Горе