SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Краят на Iphone :)

Re: Краят на Iphone :)

мммм... ще ходим и ще си говорим сами за да виждаме някакви неща, който само ние виждаме... всички на четвърти километър! Зарежи я тая технология, не си е работа.. да гледам къде ходя или да гледам какво ми показва тая простотия?

Като цяло мисля, че тази технология няма да се наложи в бита на хората :p
 
Re: Краят на Iphone :)

Тази технология, много отдавна се е наложила в "бита" на военните и то доста успешно. Не случайно се проектира само на едното око. Така че не се притеснявайте - с нас и без нас, това е бъдещето. Преди 5 години имаше подобни реакции и за смартфоните.....
 
Re: Краят на Iphone :)

Мдам тази технология, която показват в момента мисля, че е на етап прототип и реално представлява нещо като слънчеви очила. Не знам обаче на какъв етап са обаче, понеже с това, което е достъпно на пазара като източник на енергия, ще трябва, освен очилата и да си купуваме каска-батерия, за да ги захранва :happy:
 
Re: Краят на Iphone :)

Малко са избързали и определено засега няма да имат никакъв успех. Само като видях времето за реакция при излизане на по-осветено място, не благодаря. Интересно като замисъл, но твърде ангажиращо. Мисля да остана човек. :)
 
За: Краят на Iphone :)

За: Краят на Iphone :)

Току що, тук по новните на НТВ показаха сюжет за този девайс.
Това са очила, като екранът е пред едното око.
Има вградена камера и микрофон за гласови команди.
Очаква се до края на 2012 или 2013 (не чух добре) да ги пуснат в продажба.
Цената според експертите ще бъде между 250$ и 600$
Така, че явно не е далече бъдещето на тези устройства :)
 

Горе