SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Купувам Снимки от България

Бихте ли ми казали къде мога да закупя висококачествени и уникални(непубликувани) снимки от България - градове, села, курорти и т.н. Интересувам се от сравнително голяма бройка (около 2000 снимки). Бих заплатил за тях до 1000 лв, в зависимост от качеството.

Вече проверих на големите сток фотос пазари, но там имат не повече от 200-300 снимки от България, със съмнително качество (не на изобравението, а на обекта на снимането), като повечето снимки бяха на немислими цени.

Относно правата на снимките : идеята е да станат изцяло мои след закупуването им.
 
Re: Купувам Снимки от България

За тез парици просто можеш да забравиш да се снабдиш дори и със стотина качествени снимки на професионалист и правата да са изцяло за теб. Ето ти снимки от бг фотографи, но цените са си корави www.phototresor.com .
 
Re: Купувам Снимки от България

хубавите снимки струват пари... никой няма да си продаде снимката за 50 стотинки...
 
Re: Купувам Снимки от България

еми предложих ти в саобщението дано да се сагласиш :)
 
Re: Купувам Снимки от България

За такъв брой снимки, толкова малко пари :) Най-добре си наеми някой човек да ходи да ти снима :) Макар, че едва ли ще се съгласи някой :)
Все пак виж този сайт: http://www.stockaphoto.com
Има доста изображения от България и самият собственик на сайта е Българин. Ако желаеш предполагам там има информация как да се свържеш с него :) да се разберете нещичко ;)
 
Re: Купувам Снимки от България

аз мога да ти направя снимки от квартала и от гората и параклиси и други манастирчета намиращи се в нея. ако искаш пиши ми лс
 
Re: Купувам Снимки от България

аз мога да ти продам на тънка поста хилядо снимки на катастрофирали камиони автобуси и други ръждясали боклуци (мой човек от Пловдив ги е снимал в една автоморга няколко дена) ама без изключителни права разбира се - няма да ги махам от сайтовете си я!
 
Re: Купувам Снимки от България

Според мен най-добре кажи определена цена на уникална снимка и изискванията си и който може да снимка да ти снимка и съответно да си закупиш авторски снимки. Аз лично мога да поснимам някой пейзажи от Бургас и Елхово, евентуално и от Ямбол ;)
 
Re: Купувам Снимки от България

Човека започнал темата е бил активен последно на :

Last Activity: 21-10-2007 04:28 PM :D
 
Re: Купувам Снимки от България

www.bgstock.com
сайта е нов но нови снимки се качват постоянно
цената ти иначе е абсурдно ниска за снимки чиито авторски права искаш да притежаваш

p.s.
знам че темата е стара, добавям мнение в случай че автора и се връща или е абониран
 

Горе