SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Купувам банерна реклама в новинарски сайтове

strana

New member
Купувам банерна реклама в новинарски сайтове

Купувам банерна (300x250 пиксела) реклама (pay per click). Новинарските, политическите и икономическите сайтове са с предимство. Посещаемостта и Google PR не са от голямо значение, по-важна е тематиката.
Цена на клик - по споразумение. Оферти на ЛС.
 
Re: Купувам банерна реклама в новинарски сайтове

банер реклама в англоезичен новинарски портал за България интересува ли те?
 
Re: Купувам банерна реклама в новинарски сайтове

Здравейте,

Благодаря за офертите. Става въпрос за сайта www.world-bg.com , който е предимно с геополитическа и финансова насоченост, т.е. търся новинарски сайтове със сходно съдържание. В случая не са подходящи тематиките, но ще имам предвид офертите за други проекти, които са в тези ниши.

При BulgariaGazette специално тематиката е сходна, но става въпрос за реклама на сайт, съдържанието на който е предимно преводно, т.е. е предназначен най-вече за българочетящи, а и рекламните му банери са българоезични, ерго едва ли ще бъде сполучливо да се пускат в англоезичен проект.

Поздрави
 

Горе