SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Кученце чурка върху сървър

MacTeP

Senior Member
Рецепционистка в компанията "Action Tools" бе уволнена, след като имала неблагоразумието да заведе домашния си звяр в службата. Псето успяло с подъл кучешки прийом да срине фирмената компютърната система.

Лори Стинт работела едва от две седмици и се отбила за малко до офиса, за да прибере първата си заплата.

По всичко личи, че докато е клюкарствала с някоя колежка четириногото съвсем невинно се е изгаврило със сървъра, който се намирал в неголяма кутия на пода.

Според вестник Lancaster Times файловете на малката фирмичка, която продава инструменти онлайн се изпарили в облак дим, понамирисващ на кучешка пикня.

Вбесеният собственик на “Action Tools” - Дан Уолъс – уволнил служителката пронто, след като узнал за гнусното деяние на палето.

За късмет всичко се разминало без особени последствия - огромната част от данните на сървъра имали резервни архивни копия, така че фирмата не изгубила нито една поръчка и в края на краищата всичко се нормализирало след няколко дена.
Източник: http://www.pcworld.bg
:icon_thum
 

Горе