Re: Малко компетентни мнения,ако може🙂?!
их,направо ме съсипахе - нямате милост 🙂,
то е добре де, това беше идеята, че да знам за напред как да правя. Само да покоментирам и аз някои неща:
nikoladd:
значи ефекта на менюто,явно наистина е дразнещ, няма един положителен отзив за него🙂,ще го помислим повече-благодаря
Текста ще го променям, че наистина май много съм се изхвърлила на места-пак благодаря - не си досаден🙂
Скрола го оправих- няма да се обяснявам🙂
oggin:
Значи,Огин, сайта е пуснат вчера и вчера е регистриран по директории и т.н. Е не е ли нормално да не излиза веднага, верно те първа се уча и аз на изкуството SEO,ама все си мисля че не става толкова бързо,нали?Знам знам,че щом сега се уча не е много коректно да предлагаме тази услуга, но пък и то с опит става и все пак се старая бая, така че можеш специално на нас по-малко а се дразниш 🙂 поне се стараем🙂
cloxy:
аз пък харесвам дизайна, може да се пипне тук-там(визирам хедъра например),но като цяло е изчистен и стилен,според мен е добре,за SEO-то стана ясно вече.
geovisio:
Ей, "градски", какво да се прави, нова фирма сме, но има време - и за нас ще се чуе 🙂
и защо казваш на регистрациите по портали и директории и на 3-4 поста по форуми - "оспамване на нета" - кажи алтернативен начин и ще гледам да не "оспамвам" толкова 🙂.
nikoladd:
мдааа, текста ще го мисля пак,реших да не се излагам мнооогоо🙂 -пак благодаря и картинките - ще измислим нещо по "уникално"🙂
Ами благодаря,Сладури,за градивната критика, отивам да си оправям бакиите,че накрая да излезе хубав сайт от този зародиш🙂После пак ще го пусна на безмилостните ви мнения да видим как се движа🙂
Хубав ден на всички и усмивки