SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Малко помощ за евентуално наказан домейн

kodbg

New member
Здравейте,
Моля за компетентно мнение по проблем, който може и да не съществува... :)
Преди няколко месеца закупих домейн - http://klasirane.com
Ползвам го за библиотека за задачи от математически състезания.
Тази сутрин, поради липса на работа се загледах, че всъщност домейна е бил купуван и ползван дълго преди да го купя аз. Минах през някакъв онлайн чекер за наказания и ми даде съобщение:

klasirane.com is possibly penalized or sandboxed by google!

Ще съм благодарен ако някой разбиращ провери дали наистина домейнът има някакво старо наказание и необходимо ли е да предприемам някакви (и какви) стъпки за премахването му?
 
Привет,
ето няколко полезни съвета, които се надявам да ти помогнат:
1. Не си губи времето в ползване на различни чекери и тулове
2. Аз проверих klasirane com и не видях някакво наказание от страна на основната търсеща машина
3. Спазвай си основните правила и няма да имаш проблеми (прави сайта за потребителите, забавлявай се, давай полезна информация и т.н.т) :)
 
klasirane.com има само 5 линкващи домейна, но - има линк от сайдбара на setcombg.com и от футъра на alekdimitrov.com - съветвам те да вкараш тези линкове в страница с текст, защото иначе наистина може да има наказание. Защото в момента се получават над 20 хиляди линка от един домейн! Което никак не е добре.
 
Последно редактирано:
Аха, благодаря ви за отговорите.
Да, страничката е нова и няма линкващи домейни, само моите сайтове...
Сега, като почне учебната година би следвало да стане полезна и да се промени положението. От Сетком мога да махна линка наистина, няма връзка с тематиката.
 
Последно редактирано:

Горе