SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Малко помощ със АдСенсе Моля

killerch0

Member
дравейте,

Докато преглеждахме Вашия профил, забелязахме че в момента показвате Google реклами по начин, който не съответства на нашата програмна политика. Пример за нарушение на правилата на AdSense може да бъде намерен на
Код:
vk.bulstar.bg/blog
.

На издателите не са разрешава да изменят поведението или насочването на Google рекламите. Това включва въвеждане на AdSense рекламен код в "скрипт за подвижен текст" или промяна насочването на рекламите с използване на скрити ключови думи или IFRAMES.

Моля да направите необходимите промени във Вашите уебстраници в рамките на следващите три работни дни. Препоръчваме Ви също така да отделите време и да прегледате нашата програмна политика https://www.google.com/adsense/policies, за да приведете всичките си уебстраниците в съответствие с нейните правила.

След като актуализирате сайта си, промените ще бъдат открити автоматично и подаването на реклами към Вашите страници няма да бъде засегнато. В случай, че не предприемете съответните действия в рамките следващите 3 работни дни, Вашият AdSense профил ще остане активен, но подаването на реклами към Вашия сайт ще бъде прекратено. Моля отбележете, че ако установим други нарушения в бъдеще, си запазваме правото да закрием Вашия AdSense профил.

С уважение,
Google AdSense екип


За момента съм с Adsense Manager
Моля някой по вещ да помогне
 
Re: Малко помощ със АдСенсе Моля

Най-добре изнеси адсенса в отделен блок извън съдържанието. Има и други неща които са спорни.
 

Горе