SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Мнения за ТВ Самсунг 7-ма серия

SeoLab

тел. 0894764273
Здравейте,
не съм фен на Самсунг, нито на 3Д телевизорите, но на този етап не виждам по-добра алтернатива, като технологии (цена+качество) от Самсунга при телевизорите.
Много форуми и ревюта изчетох и разбрах, че Сони в момента силно изостават и единствено Панасоник може да се конкурира, но цените там са много по-високи за аналогично качество.
На този момент се колебая между Самсунг, 7-ма серия, 46 инча или 6-та серия - 50 инча (ES6900) или в краен случай 40 инча - 8ма серия.
Та, реших да попитам за реално мнение, дали някой е ползвал Тв от тази серия и дали има някакви конкретни впечатления.
Мерси предварително!
 
Re: Мнения за ТВ Самсунг 7-ма серия

И аз още нямам, но разглеждах доста и определено серия 8 е връхта :). Дончо има такъв http://www.samsung-smarttv.com/ 55 инча и не може да го нахвали, та се замислям над него, само дето цената е доста солена - над 5К в Техномаркет, не знам как са в Москва.

Опитах да си поиграя със Sony-то и да му сложа C77 Android 4.0 MINI PC Google TV Cloud Stick - White (512M RAM/8G) - Worldwide Free Shipping - DX , което разширява много възможностите му - wifi, android и т.н. но резултата не беше особено сполучлив.

Не знам защо на Android 4 са му махнали flash поддръжката, но за какво ти е да си браузваш през tv, ако не можеш един мач през http://livetv.ru да гледаш
 
За: Мнения за ТВ Самсунг 7-ма серия

За: Мнения за ТВ Самсунг 7-ма серия

Проблемът е, че повече от 2к$ за корейски ТВ психологически не ми се дават.
Мястото е ограничено до 50 инчов.
От тук и дилемата:
50 инча - 6 серия
47 инча - 7-ма серия
или 40 инча - 8ма, но ми се струва маловат.
А и като се има впредвид, че ще го гледам 4-5 месеца в годината и това, че сега животът на едно ТВ е средно 5-6 години, то се получава един вид "наем" от 100на лева на месец за ТВ.
То не е, като едно време, да купиш Рубин (който помни, че имаше такива ТВ) и да го завещае на децата и внуците си. :)
P.S.
ще го купувам в Бг, с някой от моделите дават ваучер на 600лв за покупката на SAMSUNG GT-N8000 GALAXY NOTE 2 16GB, което е горе-долу 1/2 от цената му.
 
За: Мнения за ТВ Самсунг 7-ма серия

За: Мнения за ТВ Самсунг 7-ма серия

Измежду това от което избираш което и да вземеш ще си доволен. Сериите са достатъчно високи за да се допитваш за някакви дефекти или слаби места.
Влизаш в някой техно-магазин въоръжен с флашка с необходимите файлове помолваш някой учтив консултант да ти ги нареди един до друг и гледаш. Този който ти допадне (след настройки на цветовете от теб) го плащаш на касата. Успех!
 

Горе