SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Мобилно приложение за Android - programata.bg

ник

Спасителен чук
Здравейте,

пускам тук наше приложение, което беше завършено в началото на годината, но чак сега беше публикувано в Market-a. Реално това е версия на програмата.бг за мобилни телефони и за разлика от сайта дава информация за скоро почващите събития, както и местата на близо до вас.

Programata Mobile

Ако имате QR четци може направо да сканирате кода и да го изтеглите от маркета.

Ако има някакви коментари и критики - давайте, ама и да давате и да не давате, докато от програмата.бг, които са реалния собственик на приложението не кажат "да" и най-вече не платят ще си останат само в сферата на пожеланията :)

"Не бийте музикантите, те толкова си могат" :)
 

Прикачени файлове

  • programata.bg.jpg
    programata.bg.jpg
    36.9 KB · Преглеждания: 0
Re: Мобилно приложение за Android - programata.bg

Приложението го тресе яко каръщина. Приложението го сваляме от маркета, поради административни причини. Може би по-късно ще бъде достъпно отново. Сори за изгубеното време. който го е свалил - да си го ползва със здраве :)
 

Горе