SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Моят Бележник, моето място в мрежата

svetlio_st

New member
Порталът Бележник http://www.belegnik.com е съчетание на социална мрежа, електронно списание, блог система и електронен справичник.

Какво можете да правите в Бележник

Да създадете свой профил, където да разкажете за себе си на своите приятели. Да търсите нови приятели и да им изпращате съобщения, покани за приятелство, да чатите с тези. Имате на разположение много възможности за споделяне:
Теми за разговор, където да изказвате мнение и да вижате коментарите на другите.
Информация за предстоящи събития
Албуми със снимки
Групи, които можете да създавате и каните нови членове с общи интереси.
Чат, където можете да създавате и собствени стаи и да каните събеседници в тях.
Да се абонирате за темите, от които се интересувате и ще получавате всичко написан в своята страница "Абонаменти"

Електронно списание Бележник:

В Бележник имате прекрасната възможност да станете автор на многобройни материали в областите, в които имате познани, и материалите Ви ще стигнат до тези посетителите на Бележник, които се интересуват точно от това.

В Електронно списание Бележник можете да публикувате:

Статии
Полезни съвети
Диети и готварски рецепти
Да задавате въпроси и да отговаряте

Онлайн справочник Бележник

В онлайн справочник Бележник има полезна инфорация за Вашето ежедневие:
Полезни връзки. Сайтове, организирани по категории, за да откриете това, от което имате нужда в момента. Можете да добавте нови полезни връзки.
Фирми, оргазнизирани по сфери на дейност. В бизнес каталога на Бележник има фирми, които предлагат разнообразни стоки и услуги.
Малки обяви

Моят Бележник предоставя място за публикуване на малки безплатни обяви.

При публикуването на обява е необходимо да изберете точните характеристики на Вашата обява. Можете да качите до 8 снимки, което ще направи Вашата обява по-атрактивна и информативна. Така тя ще бъде посетена от повече хора.

Може да правите детайлно търсене по зададени от Вас критерии, за да стигнете до най-подходящите за Вас обяви.

Нещо повече, можете да запазвате Вашите търсения и всяка нова обява АВТОМАТИЧНО ще бъде добавяна във Вашия бележник с безплатни(необходима е регистрация). След това е достатъчно само да влезете във Вашия Бележник с беплатни обяви, и ще видите всички новоподадени обяви, които съответстват на Вашите критерии. Така винаги ще виждате всички нови обяви БЕЗ ТЪРСЕНЕ!

Блоговете на Бележник

Можете да си направите свой собствен блог в Бележник, където да публикувате свои постове и снимки.

Ако желаете посетителите на Вашия блог да коментират Вашите постове разрешете коментарите на Вашите публикации и за всеки пост може да се оформи интересна дискусия, където всеки да изкаже своето мнение.

Сложете адреса на Вашия блог на визитната си картичка и Вашите познати и приятели ще могат да научат повече за Вас от Вашия личен блог.

Личният или фирменият блог е важно допълнение към Вашия профил в Бележник.
 
Последно редактирано:

Горе