SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Най-накрая моето портфолио

bdaa

Banned
Най-накрая довърших портфолиото си, взех му домейн и хостинг и преправих малко няколко wordpress мода, за да ми вършат работа. Днес в 15.00 ще бъде официалното откриване.
Услугите, които можете да намерите при мен са:
Създаване на дизайн
Кодиране и нарязване на дизайн
Писане на код
Направа на цял сайт - писане на код, създаване на дизайн и SEO на сайта
SEO на вече направен проект
Инсталация на вече готови системи
Изработка на рекламни банери за сайтове
Домейна е http://pavl0v.info/

Благодаря изключително много на bedio за домейна, който ми подари.

Последно редактирано:
Re: Най-накрая моето портфолио

За да си по оригинален направи си свой wordpres theme

Много ми хареса, а аз как да е и кое да е не харесвам.И е грамотно написан сайт.Честито и много клиенти !

Знам, че е готов темплейта, обаче ако трябва да бъда искрен по този начин просто радва, особенно като се има предвид, че въпреки всичко този темплейт не е особенно популярен. Смятам, че има естествено още какво да се прави особенно в блогчето ти, постави се на мое място като клиент примерно и ми кажи дали наистина ме интересува, че Г. не е индексирал страниците :) Но в крайна сметка, радва сайта. Успехи...

Както в предишния, така и в този форум, ти казвам да махнеш оптимизацията на търсачки, не ставаш за оптимизиране, ако мислиш, че оптимизация е гугъл да индексира сайта, то много се бъркаш ;)

Още нещо, промени alt атрибутите на имиджите между постовете, в момента са "taintedsong.com", веднага се разбира откъде си ги взел.

Горе